Det blir som degen bestämmer

Länge sedan jag bakade och la ut på sociala medier. Tog 800g Levaindeg, 650g Vetemjöl, 150g Rågsikt, 200g Lantvetemjöl (allt från Orga kvarn) och 73% hydrering samt 30g oraffinerat salt. Limpan till vänster jäste 12 timmar i kyla. Den till höger jäste drygt 24 i samma kyla (6 grader). Blev 3 limpor men en snodde min hustru med sig till Öppna Förskolan i Stureby för Fredagens frukost….bananen har inget med bröden att göra…den ville bara bli fotograferad….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s