Tråkiga nyheter

Den saluhall som för 8 månader sedan öppnade i Hammarby Sjöstad stängde sin verksamhet fredagen den 28 Oktober. Detta innebär att det avtal som jag nyttjat gällande bra priser på Orga Kvarns mjöl, som de hade i sitt utbud, inte längre är gällande.

Så nu måste jag leta efter en annan ”kanal” för att köpa in mjöl från ovan nämnda kvarn. Hittar jag ingen så startar jag sannolikt enskild firma för att kunna erbjuda Orga kvarns högkvalitativa mjöler till ett bra pris….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s