Stängningsdags

​I dag stängde jag ned Hagede Hobbybageri för sommaren. Nu kommer det endast att bakas de helger jag åker ut dit. Konstaterar att jag under 5 veckors semester har bakat totalt 63 bröd som sålts till grannar ute på ön. Vidare har jag bakat 12 bröd som skänkts bort när familjen varit bortbjudna. Känner att allt går på rutin nu och jag utgår alltid från 1kg mjöl. Kanske ska öka upp till 1,5kg så att det blir 4 bröd vid varje tillfälle. Kan varmt rekommendera att rosta Sesamfrö och lägga ned i degen strax för degen är färdigvikt och sträckt. Ger otrolig smak och doft.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s