Inför Midsommar

Nu vet jag att bröd är viktigt till maten som tillagas och avnjuts under Midsommarhelgen. Så jag laddar och bakar så mycket jag hinner med.

Om det finns någon eller några ute på Hagede som vill köpa bröd så har jag i kväll bakat två rejält stora, à 1kg, ljusa bröd som fryses in så fort de svalnat. Dessa tar jag med ut på Torsdag kväll. Kostar 50kr/st. Först till kvarn gäller.

Vidare hoppas jag hinna baka ytterligare 2, kanske 4 bröd på Midsommaraftons förmiddag. Dessa blir något grövre med 75% Vetemjöl och 25% Grovt Rågmjöl. Samma gäller här. ..först till kvarn. Avhämtas vid Sjöstugan och betalning via Swish eller kontant.

Veckan efter Midsommar kommer jag att baka på beställning. Kommer att vara ute i huset i princip hela veckan.

Hör av Er via PM (Facebook), ring,  eller ni som bor på ön. …kom förbi.

Önskar alla en riktigt skön och trevlig Midsommar!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s