Bakat på bortaplan!

I dag åkte jag till Ystad för att hälsa på goda vännerna Fredrik och Jenny som jag och min fru känt väldigt länge. Självklart hade jag förberett en Levaindeg att sätta deg på och baka av i deras kök. Att sprida kunskap om att baka bröd utan tillsatser är inte bara något @sebastienboudet gör. Jag må göra det i extremt liten skala jämfört med Sebastien, men ändå lika passionerat.

Så nu ligger det ute i Fredriks och Jennys nybyggda uterum 2 Franska Lantbröd (de Campaign tror jag de bör kallas) och kalljäser till i morgon tidig kväll. Åker dit i morgon sen eftermiddag för att grädda av.

Ryktas om att det blir soppa  till middag hemma hos dessa underbara vänner i morgon kväll. Där kommer brödet passa in prefekt hoppas jag.

Skrivet med ro i sinnet och mjöliga händer av Surdegsbagar’n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s