Mot och genom stormen ”Gorm”

Då lämnar jag Stockholm för färd ned till Göteborg. Himlen framför är oroväckande grå! Med mig har jag två degar som kattknådades kl 11 och ska bakas av hos min syster i morgon sen eftermiddags. Hoppas bara att det inte är för varmt i bakluckan och att kylskåpet på hotellet är stort nog för båda jäskorgarna.

På vägen hem på Onsdag åker jag förbi Orga Kvarn för att komplettera med mjöl inför Julens alla bröd. Vill du beställa mjöl så hör av dig på tfn 070-637 54 28. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s