Leverans från kvarnen

I morse precis när jag skulle lämna min boning så knackade det på dörren. Där står en ung man, högröd i ansiktet, bärandes en stor kartong. -”Leverans från Orga kvarn”, väste han fram. Och jag blev aningens förvånad då min beställning av totalt 38 kg mjöl skulle komma först i morgon fredag! Så det var bara att ta emot kartongen och stapla in allt i det nyrenoverade och för lagring av mjöl anpassade förrådet. Nu har jag drygt 60kg som ska räcka fram till början av december. Inför Julens beställningar fyller jag på förrådet andra  veckan i december.

image

Skrivet med ro i sinnet och mjöliga händer av Surdegsbagar’n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s