Bakning utomhus

Det går alldeles utmärkt att ställa  ut alla ingredienser och göra degar utomhus!  I morse vaknade jag redan 6.20 och tog ut allt som behövdes. Vilken morgon, utsikt och tystnad. Bara måsarna och trutarnas skrik bröt tystnaden. Jag gjorde deg för totalt 4 bröd som nu ligger i inoljade plastlådor och ska få jäsa ett par 3-4 timmar innan jag formar limpor. Dessa får sedan jäsa svalt i 2-3 timmar. Brödet på bilden bakades i går kväll och snittens mönster kallar jag för ”Sjöstjärna”

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s