Nu bakar jag varje dag…

Äntligen har tiden kommit då mina resor ute i landet i princip är avslutade. Skönt eftersom jag varit borta från hemmet ganska ofta under våren i år. I dag jag har i dag satt 2 degar med Autolys som ska jäsa svalt i 18 timmar samt en deg på vanlig surdegsgrund som blir till 2 st Levain med Tranbär. De sistnämnda är redan bokade av en från Dalarna som följer bloggen på Facebook.

Finns det några i Stockholm som är intresserade av att lära sig att baka endast med Surdegs som jäsgrund, men inte haft möjligheten ännu? Jag delar gärna denna ädla ”konst” till de som vill. Hör av Er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s