Lantbröd med lite mer syrlighet

Fick en idé om att göra ett par bröd med Rågmjöl och hög syrlighet  tidigare i dag. Satte en surdeg att jäsa och 13 timmar senare ligger nu 1,8kg deg fördelat på 3 klumpar i jäskorgar och ska kalljäsas ute i förrådet under natten. Avbakning sker tidigt i morgon bitti. Någon som är intresserad av att köpa. Kostar 35/st och kan levereras inom Stockholm stad under måndagen. Innehåller en aningens Anis och Fänkål. I övrigt bara mjöl och vatten. Inga tillsatser, konserveringsmedel eller andra konstigheter.

image
Lantbröd med syrlighet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s